Hartige tiramisu met erwtjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Hartige tiramisu met erwtjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. 2

    Stoom of kook de erwtjes beetgaar. Spoel ze onder koud stromend water zodat ze mooi groen blijven.

  3. 3

    Hou 2 eetlepels parmezaan apart. Strooi de rest van de parmezaan in dunne rondjes op een bakplaat met bakpapier. Bak de parmzaancrackers 8 minuten in de oven. Laat ze even opstijven op de bakplaat en verder afkoelen op keukenpapier.

  4. 4

    Klop de eiwitten stijf. Roer de mascarpone los met de parmezaan, kruid met peper. Spatel er het eiwit door. Doe het mengsel in een spuitzak.

  5. 5

    Spuit 3 toefjes mascarpone in elk glaasje. Verkruimel de broodstengels en verdeel over de glaasjes. Schik er wat erwtjes bovenop. Werk af met een parmezaancracker en verse oregano.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. 2

    Stoom of kook de erwtjes beetgaar. Spoel ze onder koud stromend water zodat ze mooi groen blijven.

  3. 3

    Hou 2 eetlepels parmezaan apart. Strooi de rest van de parmezaan in dunne rondjes op een bakplaat met bakpapier. Bak de parmzaancrackers 8 minuten in de oven. Laat ze even opstijven op de bakplaat en verder afkoelen op keukenpapier.

  4. 4

    Klop de eiwitten stijf. Roer de mascarpone los met de parmezaan, kruid met peper. Spatel er het eiwit door. Doe het mengsel in een spuitzak.

  5. 5

    Spuit 3 toefjes mascarpone in elk glaasje. Verkruimel de broodstengels en verdeel over de glaasjes. Schik er wat erwtjes bovenop. Werk af met een parmezaancracker en verse oregano.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.