Hartige tiramisu met erwtjes
bereiding
- 
                        1 Verwarm de oven voor op 200°C. 
- 
                        2 Stoom of kook de erwtjes beetgaar. Spoel ze onder koud stromend water zodat ze mooi groen blijven. 
- 
                        3 Hou 2 eetlepels parmezaan apart. Strooi de rest van de parmezaan in dunne rondjes op een bakplaat met bakpapier. Bak de parmzaancrackers 8 minuten in de oven. Laat ze even opstijven op de bakplaat en verder afkoelen op keukenpapier. 
- 
                        4 Klop de eiwitten stijf. Roer de mascarpone los met de parmezaan, kruid met peper. Spatel er het eiwit door. Doe het mengsel in een spuitzak. 
- 
                        5 Spuit 3 toefjes mascarpone in elk glaasje. Verkruimel de broodstengels en verdeel over de glaasjes. Schik er wat erwtjes bovenop. Werk af met een parmezaancracker en verse oregano. 
 
                                                     
                 
                 
                 
                 
                                 
                 
                 
                