Tong, zeebarbeel, pladijs, rog… De lekkerste vis? Die zwemt in onze Noordzee. En je maakt er meteen ook de meest smakelijke gerechten mee. Griet met caponata,, rog met bloemkoolcouscous of zelfs vistaco's: voor welk visje val jij? Kies uit deze acht overheerlijke recepten met lokale vis.
Lees ook:
8 recepten met lokale vis
-
Meer dan 1 uur
-
Goedkoop
-
Erg makkelijk
Gebakken griet met caponata
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Goedkoop
-
Erg makkelijk
Pladijs met amandelkorst, pommes pont-neuf en waterkers-radijssalade
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Goedkoop
-
Erg makkelijk
Rog met bloemkoolcouscous met groene groenten
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Goedkoop
-
Erg makkelijk
Vispannetje met sliptongfilets
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Duur
-
Erg makkelijk
Gegrilde tarbot met paprikagazpacho en geroosterde kerstomaatjes
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Goedkoop
-
Erg makkelijk
Tong met ovengeroosterde krieltjes, courgette en broccoli
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Goedkoop
-
Erg makkelijk
Vistaco’s met kruidendressing en ijsbergsalade
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Goedkoop
-
Erg makkelijk
Papillot met zeebarbeel, pompoen en tuinkruiden