Meest recente artikelen

Verse vis uit je diepvries

  • Deel dit artikel:
Verse vis uit je diepvries Artikel

Zin om een stukje vis klaar te maken van prima kwaliteit? Met de Sea Fresh producten van Iglo heb je in ‘no time’ heerlijke kabeljauwhaasjes of zalm op tafel getoverd.

De Sea Fresh producten van Iglo worden net zoals de Field Fresh producten diepgevroren, met oog voor smaak, duurzaamheid en kwaliteit. Daar waar verse vis met de minuut minder vers wordt, wordt de vis met het Sea Fresh certificaat onmiddellijk na de vangst gefileerd en ingevroren zodat hij lekker vers blijft.

Natuurlijke smaak

Niet alleen worden de vissen zo snel na de vangst gefileerd en ingevroren. Er worden ook geen bewaarmiddelen of kleurstoffen aan toegevoegd. Zo proef je de échte, natuurlijke smaak van de vis.

Kwaliteit

De vis wordt met de hand gefileerd om de kwaliteit te garanderen. Bovendien kan je met je eigen ogen de optimale kwaliteit van de vis zien door de nieuwe transparante verpakking.

Duurzaam

De Iglo Sea Fresh producten zijn -zonder enige uitzondering- afkomstig uit strikt gecontroleerde en gecertificeerde bedrijven. Zo zorgt Iglo ervoor dat de voedselbronnen voor de toekomst met respect worden behandeld. Je kan bovendien zelf je vis traceren zodat je weet waar hij vandaan komt. 

Receptideeën met de Sea Fresh producten van Iglo

Met deSea Fresh producten kan je allerlei leuke recepten maken. We geven je hieronder graag enkele voorbeelden . Wanneer je de recepten klaarmaakt met Iglo producten gaat het vaak nog sneller en handiger!

Loop dus snel naar de winkel om het vernieuwde, uitgebreide en gecertificeerde Sea Fresh assortiment te ontdekken!

Meer info? Surf naar www.iglo.be

Advertisement

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.

Gerelateerde artikelen