Kabeljauwfilet met amandelolijvencrumble
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Kabeljauwfilet met amandelolijvencrumble

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Spoel de tomaten. Snij ze in partjes, haal de pitjes eruit en snij het vruchtvlees in brunoise. Hak de olijven en de amandelen fijn. Hak de rozemarijn fijn. Meng de tomaten, de olij- ven en de amandelen met de olijfolie, de mosterd en het paneermeel. Voeg de citroenzeste toe en kruid met peper en zout.

  2. 2

    Kruid de kabeljauwfilets met peper van de molen en een beetje zout. Giet een scheutje olijfolie in de oven- schaaltjes en leg de vis erin. Verdeel de crumble over de filets. Zet de schaaltjes
    15 minuten in de oven tot de vis mooi gaar is en de crumble goudbruin.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Spoel de tomaten. Snij ze in partjes, haal de pitjes eruit en snij het vruchtvlees in brunoise. Hak de olijven en de amandelen fijn. Hak de rozemarijn fijn. Meng de tomaten, de olij- ven en de amandelen met de olijfolie, de mosterd en het paneermeel. Voeg de citroenzeste toe en kruid met peper en zout.

  2. 2

    Kruid de kabeljauwfilets met peper van de molen en een beetje zout. Giet een scheutje olijfolie in de oven- schaaltjes en leg de vis erin. Verdeel de crumble over de filets. Zet de schaaltjes
    15 minuten in de oven tot de vis mooi gaar is en de crumble goudbruin.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.