Meest recente artikelen

Net zoals op skivakantie

Anti-heimwee receptjes

Net zoals op skivakantie Artikel

Geen skivakantie dit jaar, maar heb je wel zin in een beetje winterpret? Voor sneeuw kunnen we niet zorgen maar deze recepten doen alvast dromen van chalets, dikke lagen sneeuw en spannende hellingen.

Als wij denken aan skivakantie, dan denken wij aan comfort food, zoals gesmolten kaas, tartiflette en glühwein. Met deze eenvoudige, maar overheerlijke recepten creëer je dat fijne après-ski gevoel bij je thuis.

Gesmolten kaas

Gesmolten kaas is onweerstaanbaar en niets klassiekers dan een raclette. Gebruik een gourmetset om je kaas te smelten, nodig de familie uit en geniet! Eerder fan van kaasfondue? Ook daar hebben we enkele lekkere receptjes voor. Vergeet er zeker geen lekkere bijgerechtjes bij te serveren, zoals winterse salades of gepofte aardappelen!

Tartiflette

Tartiflette is een typische Franse ovenschotel met spekjes, kaas en aardappelen. Oh de nostalgie!

Erwtensoep

Erwtensoep is het perfecte gerecht om mee op te warmen op een koude winterdag. Lekker als lunch of ‘s avonds onder een dekentje.

Zuurkool

Zuurkool is heelijk met héél smeuiige puree of gewoon met een klassieke braadworst.

Drankjes

Bij een skivakantie horen natuurlijk ook lekkere, warme drankjes. Sluit jij de avond af met een glühwein of ga je voor een glögg met vodka, gember en ambrikozen?

Desserten

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook…

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen