Tartiflette met reblochon
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Tartiflette met reblochon

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Uit de Savoie

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Schil en spoel de aardappelen. Snij ze in plakjes van een ½ cm dik. Kook ze 10 minuten in gezouten water. Verwarm de oven voor op 210° C. Pel en snipper de ui. Snij de reblochon in blokjes. Laat de aardappelen uitlekken.

  2. 2

    Verhit de olie in een pan. Roerbak de ui glazig. Voeg er de spekreepjes aan toe. Roerbak nog 2 minuten.

  3. 3

    Beboter een ovenschotel. Bedek met de helft van de aardappelschijfjes. Leg daarop een laagje spek. Werk de laagjes verder af. Kruid met flink wat gemalen peper. Eindig met een laag reblochon.

  4. 4

    Zet de tartiflette 20 minuten in de oven. Serveer warm.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Schil en spoel de aardappelen. Snij ze in plakjes van een ½ cm dik. Kook ze 10 minuten in gezouten water. Verwarm de oven voor op 210° C. Pel en snipper de ui. Snij de reblochon in blokjes. Laat de aardappelen uitlekken.

  2. 2

    Verhit de olie in een pan. Roerbak de ui glazig. Voeg er de spekreepjes aan toe. Roerbak nog 2 minuten.

  3. 3

    Beboter een ovenschotel. Bedek met de helft van de aardappelschijfjes. Leg daarop een laagje spek. Werk de laagjes verder af. Kruid met flink wat gemalen peper. Eindig met een laag reblochon.

  4. 4

    Zet de tartiflette 20 minuten in de oven. Serveer warm.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.