Meest recente artikelen

5 voorgerechten uit de zee

  • Deel dit artikel:
5 voorgerechten uit de zee Artikel

Start het kerstdiner met een delicatesse uit de zee. Wat dacht je van kreeft, oesters of sint-jakobsvruchten? Of toch maar zalm? Vijf heerlijke gerechten uit het Delicieux Kerstmagazine van Lidl.

Gerookte zalm: een tijdloze favoriet! Met whisky en feta maak je er echt iets bijzonders van.

Oh la la! Kreeft, da’s pure luxe. In deze salade komt het kreeftenvlees goed tot zijn recht. En het ziet er ook nog eens prachtig uit. 

  • Mag even duren
  • Duur
  • Iets moeilijker

Kreeftensalade met gekonfijte tomaat en koriander

Deze zachtzoete soep van pastinaak krijgt extra diepte door de hazelnoten en meer karakter door de zeevruchten.

  • Mag even duren
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Pastinaaksoep met zeevruchten en hazelnoten

Dit recept met sint-jakobsvruchten en foie gras maakt het je gemakkelijk om een indrukwekkend voorgerecht op tafel te zetten. 

Natuurlijk zijn rauwe oesters een delicatesse, maar voeg er een beetje Italiaamse salami aan toe en je gerecht wordt net dat tikkeltje specialer!

 

U bent wellicht ook hierin geïnteresseerd:

Oesters openen, zo doe je dat

Tips voor het klaarmaken én eten van kreeft!

Het Lidl kerstmenu: voordelig én luxueus!

Libelle Lekker & Lidl

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.

Gerelateerde artikelen