Vispapillot met zeevruchten
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Vispapillot met zeevruchten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Door je vis in een papillot te verpakken, hou je het slank: je hebt zelfs geen vetstof nodig. Door de papillot juist te sluiten, creëer je als het ware een klein stoomoventje.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Neem 4 stukken bakpapier en leg ze open. Leg op elk stuk papier 100 g vis, wat kokkels en 4 garnalen.

  2. 2

    Halveer de tomaat en verwijder de zaadjes. Snij het vruchtvlees in blokjes en snij de courgette in blokjes. Strooi de groente over de vis. Verdeel er de venkelzaadjes over en kruid verder met peper en zout.

  3. 3

    Vouw de papillotten dicht, maar laat vanboven een kleine opening. Giet in elk pakketje 2 el witte wijn en vouw volledig dicht. Bind vast met keukentouw.

  4. 4

    Zet de papillotjes in een ovenschaal en zet die 15 à 20 minuten in de oven. Strooi er voor het serveren de dille over.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Neem 4 stukken bakpapier en leg ze open. Leg op elk stuk papier 100 g vis, wat kokkels en 4 garnalen.

  2. 2

    Halveer de tomaat en verwijder de zaadjes. Snij het vruchtvlees in blokjes en snij de courgette in blokjes. Strooi de groente over de vis. Verdeel er de venkelzaadjes over en kruid verder met peper en zout.

  3. 3

    Vouw de papillotten dicht, maar laat vanboven een kleine opening. Giet in elk pakketje 2 el witte wijn en vouw volledig dicht. Bind vast met keukentouw.

  4. 4

    Zet de papillotjes in een ovenschaal en zet die 15 à 20 minuten in de oven. Strooi er voor het serveren de dille over.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.