Worstjes met bonen en tomatenpesto
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Worstjes met bonen en tomatenpesto

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekkere bijgerechten voor je paasbrunch. 

bereiding
  1. 1

    Maak de pesto. Doe de zongedroogde tomaten met de pijnboompitten, de knoflook, de parmezaan en de olie in de keukenrobot en mix fijn tot een smeuïge pesto. Breng op smaak met peper, zout en wittewijnazijn. Zet even apart.

  2. 2

    Rol de worstjes op en steek ze op een prikker. Bak de worstjes gaar in een pan met olijfolie.

  3. 3

    Blancheer de peultjes enkele minuten in kokend gezouten water, giet af en laat schrikken onder koud water. Klop 2 eetlepels olijfolie met de wittewijnazijn en de mosterdzaadjes tot een vinaigrette. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Besprenkel de peultjes met de vinaigrette. Serveer de worstjes met de boontjes en de homemade pesto.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Maak de pesto. Doe de zongedroogde tomaten met de pijnboompitten, de knoflook, de parmezaan en de olie in de keukenrobot en mix fijn tot een smeuïge pesto. Breng op smaak met peper, zout en wittewijnazijn. Zet even apart.

  2. 2

    Rol de worstjes op en steek ze op een prikker. Bak de worstjes gaar in een pan met olijfolie.

  3. 3

    Blancheer de peultjes enkele minuten in kokend gezouten water, giet af en laat schrikken onder koud water. Klop 2 eetlepels olijfolie met de wittewijnazijn en de mosterdzaadjes tot een vinaigrette. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Besprenkel de peultjes met de vinaigrette. Serveer de worstjes met de boontjes en de homemade pesto.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.