Meest recente artikelen

5x op de bakplaat: Sandra Bekkari's favoriete ovenrecepten

Slank en supereenvoudig

  • Deel dit artikel:
5x op de bakplaat: Sandra Bekkari's favoriete ovenrecepten Artikel

Soms mag je het jezelf heel makkelijk maken. Doe net zoals Sandra Bekkari en laat de oven het werk doen in haar vijf favoriete bakplaatrecepten.

Als je Sandra Bekkari kent, weet je dat ze dol is op one sheet dinners: gerechten die je volledig klaarmaakt op één bakplaat. Topconcept, toch? Hieronder vind je haar vijf favoriete recepten.

Sandra’s toptips

  • Vet je bakplaat in met een beetje olijfolie of gebruik bakpapier of een bakmatje. Zo voorkom je heel wat schrobwerk bij de afwas.
  • Alles mag op één bakplaat, maar niet alle ingrediënten zijn even snel klaar. Hou daarom rekening met de verschillende bereidingstijden van de ingrediënten.
  • Gebruik olie, een dressing of groenten met veel sap zodat je een licht sausje krijgt en je gerecht niet uitdroogt in de oven.

Aan de slag!

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook …

  • Deel dit artikel:
Alles over Sandra Bekkari

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.

Gerelateerde artikelen