• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gegrilde groenten met geitenkaas en walnoten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Sandra Bekkari: “Dit recept kun je eigenlijk met allerlei groenten maken. Zorg wel telkens voor een mix van hardere groenten zoals koolrabi en sappige groenten zoals tomaten.” 

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Pel en plet de knoflook. Meng samen met de Provençaalse kruiden onder de olijfolie.

  2. 2

    Pel de rode uien en snij in plakjes. Schil de koolrabi’s en snij in fijne plakken. Spoel de tomaten en paprika’s en snij in plakken.

  3. 3

    Leg de ui, tomaat, koolrabi en paprika geschrankt op de bakplaat. Bedruppel met de gekruide olijfolie en kruid met peper en zout.

  4. 4

    Rooster de groenten 25 minuten in het midden van de oven. Verkruimel er de geitenkaas over en gaar nog 15 minuten in de oven. Werk af met de walnoten en verse oregano.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Pel en plet de knoflook. Meng samen met de Provençaalse kruiden onder de olijfolie.

  2. 2

    Pel de rode uien en snij in plakjes. Schil de koolrabi’s en snij in fijne plakken. Spoel de tomaten en paprika’s en snij in plakken.

  3. 3

    Leg de ui, tomaat, koolrabi en paprika geschrankt op de bakplaat. Bedruppel met de gekruide olijfolie en kruid met peper en zout.

  4. 4

    Rooster de groenten 25 minuten in het midden van de oven. Verkruimel er de geitenkaas over en gaar nog 15 minuten in de oven. Werk af met de walnoten en verse oregano.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.