Meest recente artikelen

Zomerse ontbijtjes van Ellen Charlotte Marie

Van 's ochtends vroeg zon op je bord!

Zomerse ontbijtjes van Ellen Charlotte Marie Artikel

Voor foodblogster en fotografe Ellen Charlotte Marie heeft de ochtendstond goud in de mond. Ze deelt graag haar favoriete zomerontbijtjes met ons.

Ellen Charlotte Marie: "Het ontbijt is mijn favoriete maaltijd van de dag en nog meer als de zon schijnt en er een overvloed aan zoete en kleurrijke vruchten te verkrijgen is. Met een goed gevulde fruitmand, een zelfgemaakte crunch, museli of granola, jouw favoriete yoghurt en wat nootjes en zaden maak je elke dag een gezond en lekker ontbijtje in no time! De zomer is ook het ideale seizoen om de kids even hun boterham met choco te doen vergeten en ze te verleiden met een regenboogontbijtje."

Gegrilde nectarines met chocolade crunch

"Nectarines als ontbijt, nectarines als tussendoortje en nectarines in mijn slaatje… Ik kan er niet genoeg van krijgen! Gegrild met een squeeze limoen zijn ze nog sappiger en zoeter."

Havermout met rode vruchten

"Ik eet niet alleen havermout op grijze, kille winterdagen. Met een hoopje verse rode vruchten, een beetje ahornsiroop of honing en iets crunchy erbij is het perfect voor een warme zomermorgen."

Pannenkoekjes met gebakken abrikozen

"Ik ben geen grote fan van abrikozen, maar gebakken of verwerkt in een cake zijn ze top!"

Groene ontbijtsmoothie

"Smoothies zijn de ideale manier om je dagelijkse portie bladgroen binnen te krijgen. Als je ze lekker zoet maakt, zullen ook de kids met plezier hun groene smoothie opdrinken. De chlorofyl in bladgroen heeft een reinigende werking op onze darmen en lever. Mooi meegenomen!"

Nicecream met koekjes en gegrild fruit

"Wanneer mijn bananen te rijp worden, pel ik ze en stop ze in stukjes in de diepvriezer. Zo heb ik altijd bevroren banaan in huis, en met een goede blender maak je daar in enkele minuten een lekker romig ijsje van!"

Lees ook…

  • Deel dit artikel
Alles over Ellen Charlotte Marie

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen