Meest recente artikelen

Exotisch België: op deze plekjes proef je de smaken van de wereld

De zomer is meer dan mosselen met friet!

Exotisch België: op deze plekjes proef je de smaken van de wereld Artikel

Nee, je hoeft niet altijd naar een tropisch land te reizen om nieuwe gerechten en smaken te ontdekken. Op deze adresjes doe je dat simpelweg in ons eigen land!

Pittig soulfood: Mission Masala (Antwerpen)

Breng eens een bezoekje aan de Antwerpse Troonplaats, waar Mission Masala haar gloednieuwe restaurant opende. Stap binnen en ontdek hoe de geuren, kleuren, maar vooral de heerlijke gerechten je tegemoet komen.

Dendermondestraat 68, 2018 Antwerpen – missionmasala.be

De smaken van Korea: Mokja (Gent)

Ontdek de Koreaanse keuken met Ae Jin Huys: hij komt met plezier Koreaans barbecueën bij je thuis of ga lekker eten in de Mokja pop-up tijdens de Gentse Feesten.

Wiedauwkaai 23J, 9000 Gent – mokja.be

Smeltkroes Matongé (Brussel)

Bezoek de bruisende Matongé-wijk en eet zeker de Senegalese chicken mafé met pindasaus in Le Soleil d'Afrique, maar ga ook eens naar het Italiaanse wijnbarretje Unico, en koop heerlijke thee bij Comptoir Florian.

India in de Ardennen: Radhadesh (Durbuy)

Ga in de Ardennen tussen het kajakken en wandelen door eens op pelgrimstocht naar Radhadesh, het Indische kasteeltje van de Hare Krishna in Durbuy. In het Indiase restaurant kun je heerlijk vegetarisch eten. Er is ook een bakkerij.

Petite Somme 5, 6940 Septon-Durbuy – radhadesh.com

Kleurrijk Mexicaans: Ancho (Brussel)

Geniet bij Ancho van de kleurrijkste Mexicaanse gerechten, en dat in een sfeervolle setting. Bestel er zeker een portie nacho's mét Mexicaans biertje erbij.

Jourdanstraat 14, 1060 Sint-Gillis – ancho.be

Hawaïaans genieten: Aloha (Antwerpen)

Waan je even in Hawaï bij de Antwerpse pop-up Aloha, vlakbij Bocadero. Je kunt er in alle rust genieten van de lekkerste poké bowls die je naar eigen wensen kunt aanpassen. Het uitzicht over de Schelde krijgt je er gratis en voor niets bij.

Rijnkaai 150, 2000 Antwerpen – aloha-antwerp.com

Lees ook …

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen