Meest recente artikelen

Dit zijn de leukste nieuwe streetfoodadresjes om te ontdekken

Gerechten van over heel de wereld!

Dit zijn de leukste nieuwe streetfoodadresjes om te ontdekken Artikel

Eens lekker gaan eten in een gezellig restaurant mét leuk concept, da's altijd iets om naar uit te kijken. Wij verzamelden voor jou de allerleukste nieuwe adresjes waar je kunt proeven van streetfood van over heel de wereld. Smakelijk!

 

1. Ancho (Brussel)

Dit zijn de leukste nieuwe streetfoodadresjes om te ontdekken

Voor verrassend Mexicaans streetfood in hartje Brussel, moet je bij Ancho zijn. Dit kleurrijke adresje brengt de moderne en smaakvolle Mexicaanse keuken tot op je bord. Bij Ancho gaan ze steeds voor dagvers en gezond, waardoor je zonder schuldgevoelens een extra bordje kunt bestellen.

Ancho – Jourdanstraat 14, 1060 Sint-Gillis

2. SemSom (Elsene)

Dit zijn de leukste nieuwe streetfoodadresjes om te ontdekken 3

Op een boogscheut van het Flageyplein vind je het gloednieuwe SemSom, een gezellige foodbar waar je je tegoed kunt doen aan heerlijk Libanees streetfood. Op de kaart? Klassiekers als falafel, hummus en tahini, maar ook wraps die zijn geïnspireerd op de typische Libanese sandwiches.

SemSom – Lesbroussartstraat 95, 1050 Elsene

3. Umamido (Leuven)

Dit zijn de leukste nieuwe streetfoodadresjes om te ontdekken 2

Ken jij Umamido al? De populaire ramenbar krijgt er op 7 maart, na Brussel en Antwerpen, een vestiging bij in Leuven. Je vindt er heerlijke Japanse ramensoep, aangepast aan de ingrediënten van de seizoenen, en dat in een authentieke maar moderne setting. Hun motto? 'Slow food, served fast'!

Umamido – Tiensestraat 18, 3000 Leuven

4. Mission Masala (Antwerpen)

Dit zijn de leukste nieuwe streetfoodadresjes om te ontdekken 4

'Een Idian soulfood lovestory, een waar walhalla voor de Indische keuken'. Zo noemen de oprichters van Mission Masala hun nieuwe restaurant, dat begin februari een vaste stek kreeg op de Antwerpse Troonplaats. Na twee succesvolle foodtrucks wordt het verhaal verdergezet, in een gezellige setting waar de geuren, kleuren, maar vooral de heerlijke gerechten je tegemoet komen.

Misson Masala – Troonplaats, 2018 Antwerpen

5. Mesa (Antwerpen, opent dit najaar)

Dit zijn de leukste nieuwe streetfoodadresjes om te ontdekken 5

Op 22 september 2018 opent Mesa, een gloednieuw restaurant in de iconische Antwerpse Kloosterstraat. Het wordt een gezellige, relaxte plek waar streetfood uit alle hoeken van de wereld en foodsharing centraal staan. Het concept komt van het team achter Tomorrowland en hun passie voor reizen, lekker eten en het verbinden van mensen. Dat belooft!

Mesa – Kloosterstraat, Antwerpen

Welke adresjes ga jij uitproberen?

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen