Meest recente artikelen

Nieuw: het Sandra Bekkari-brood!

Een 100% volkoren speltbrood om van te smullen.

Nieuw: het Sandra Bekkari-brood! Artikel

“Ik ben niet tegen brood, ik ben voor goéd brood”, zegt voedingsdeskundige Sandra Bekkari. Daarom brengt ze nu haar eigen, 100% volkoren speltmeelbrood uit. Lekker!

Pure ingrediënten

Het brood wordt gemaakt volgens een eenvoudig Sana-recept, en bevat acht pure ingrediënten: speltmeel, water, speltdesem, gist, olijfolie, zout, speltvlokken en een vleugje honing. In het brood wordt Posidoniazout gebruikt, waardoor het maar liefst 25% minder zout bevat dan een klassiek brood.

Krokant

De graankorrels worden op steen gemalen, waardoor de lekkere smaak en voedingsstoffen behouden blijven. Het brood heeft een nootachtige smaak en een krokante korst, omdat het ook op steen wordt gebakken.

"Ik ben niet tegen brood, ik ben voor goéd brood”! Met enige trots stel ik jullie na 9 maanden testen (een zwangerschap dus ;-)) mijn eigen 100% volkoren speltbrood voor. Het brood is gemaakt volgens een eenvoudig en heel puur recept, het bevat acht ingrediënten, geen additieven en geen E-nummers. Er worden ook geen extra gluten aan toegevoegd. Het brood bestaat voor 100% uit Volkoren speltmeel, boordevol vezels. De graankorrels worden op steen gemalen, waardoor de voedingsstoffen én smaak optimaal behouden blijven. Het brood met speltdesem krijgt ook de nodige tijd om te rijzen waarbij het een rijke nootachtige smaak ontwikkelt. Bakken op steen geeft het brood een heerlijk krokante korst. Dankzij het gebruik van Posidonia zout kon het zoutgehalte met maar liefst 25% terug geschroefd worden. Een scheutje olijfolie en een kleine toets honing zorgen voor een unieke smaak. Het brood wordt vanaf maandag iedere ochtend vers gebakken aan Carrefour geleverd. Binnenkort gaan we ook samenwerken met de warme bakkers, want ik draag hen een warm hart toe. Dit is de eerste stap. Wordt vervolgd dus 😘 #ikbenniettegenbroodmaarvoorgoedbrood #100%volkorenspelt #lekkeréngezond #vanafmaandagbijcarrefour #inwestvlaanderengebakken 😉

A post shared by Nooit Meer Diëten (@sandrabekkari) on

Het Sandra Bekkari brood is verkrijgbaar bij Carrefour voor € 2,59. Binnenkort start ook een samenwerking met warme bakkers.

Lees ook:

  • Deel dit artikel
Alles over Sandra Bekkari

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen