Meest recente artikelen

Sandra Bekkari als special guest in Libelle Lekker!

"Een gezonde levensstijl maakt je écht gelukkiger"

  • Deel dit artikel:
Sandra Bekkari als special guest in Libelle Lekker! Artikel

Wie Sandra Bekkari niet kent, heeft de afgelopen jaren beslist op een andere planeet geleefd: ze staat met Nooit Meer Diëten al 2 jaar onafgebroken in de boeken-top10, heeft een eigen tv-programma, runt haar eigen succesvolle bedrijf Sana... Kortom, Sandra is overal. En nu ook in Libelle Lekker!

Sandra Bekkari

Succesauteur met heel veel charme en nul kapsones. Grondlegger van de Sana-methode om gezonder te gaan leven. Mama van een prachtig gezin. Sterke vrouw en altijd optimistisch. En ze ziet er ook nog eens altijd geweldig uit. Hoe doet ze dat toch?

Sandra: “Dat is er niet op één dag gekomen hè. Als mensen me vragen wat mijn geheim is, dan zeg ik eerst en vooral: ‘draag zorg voor jezelf’. Ik ben er zeker van dat, als ik niet gezond zou leven en me niet zou verzorgen zoals nu, het niet zo evident zou zijn om alles te combineren en zoveel energie te hebben. Ik ben ook weleens moe hè, als ik ‘s avonds thuiskom na een lange dag opnames, rondrijden, boeken signeren… Gelukkig maar. Maar gezond leven en eten, en genoeg slapen zijn de wondermiddelen van Moeder Natuur die de nodige energie geven.”

Een volledig interview met Sandra Bekkari – én haar recepten en tips voor een gezond leven – lees je in Libelle Lekker van mei 2018, die vanaf 26 april in de winkel ligt.

Sandra Bekkari als special guest in Libelle Lekker!

 

  • Deel dit artikel:
Alles over Sandra Bekkari

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.

Gerelateerde artikelen