Meest recente artikelen

Doe mee aan de Samen Slank-challenge!

Samen worden we de beste versie van onszelf!

Doe mee aan de Samen Slank-challenge! Artikel

Zou je die extra kilootjes graag nog willen kwijtspelen tegen de zomer? En wil je bovendien fitter worden om zo goed mogelijk in je vel te zitten, elke dag opnieuw? Doe dan mee aan de Samen Slank challenge!

Samen gaan we ervoor

Het is bewezen: je valt sneller af en houdt beter vol, door samen de strijd tegen de kilo’s aan te gaan. Daarom starten we opnieuw met de Samen Slank challenge: heel de maand mei moedigen we elkaar aan om de race naar een gezonde levensstijl vol te houden. Samen met Libelle, Libelle Lekker en andere gemotiveerde lezeressen word jij de allerbeste versie van jezelf!

Extra motivatie: de nieuwsbrief!

Om je te inspireren, zenden we twee keer per week de Samen Slank-nieuwsbrief uit met de allerbeste tips om er volledig voor te gaan. Je krijgt praktische info in je mailbox waarmee je écht aan de slag kunt: denk aan beweegtips, lekker lichte recepten, interessante video’s en weetjes die je zullen helpen om de challenge tot een goed einde te brengen … en er daarna mee door te gaan! Het is bovendien volledig gratis. Schrijf je snel hier in op de nieuwsbrief:

Goed in je vel met Libelle

Nog meer motivatie nodig? Sluit je dan aan bij onze Goed in je vel met Libelle-groep.Het biedt je heel wat voordelen: 

  • Hier wisselen we tipsrecepten en ideeën uit die ervoor zorgen dat we de challenge ook echt volhouden.
  • We maken er kennis met andere lezeressen die de uitdaging aangaan en vertellen over elkaars ervaringen, ook als het even wat moeilijker gaat. Want de Samen Slank challenge, die is pas écht geslaagd als we het ook echt samen doen.
  • Heb je bovendien vragen over recepten of gezonde voeding? Aarzel dan niet om ze te stellen in de groep. We helpen je zo goed mogelijk verder!

Lid worden is heel simpel:

  1. Surf naar de Goed in je vel met Libelle-Facebookgroep en druk op de knop ‘lid worden‘.
  2. Wij accepteren je aanvraag.
  3. Je bent lid!

Klaar om erin te vliegen? We gaan ervoor!

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen