Meest recente artikelen

4x dit kun je nog doen met je aardbeienkroontjes

Kroontje op je werk

  • Deel dit artikel:
4x dit kun je nog doen met je aardbeienkroontjes Artikel

Gooi jij ook altijd het kroontje van je aardbei weg? Dat doe je na het lezen van dit artikel nooit meer. Er zijn namelijk verschillende manieren waardoor je dit deel van je favo fruit alsnog kunt gebruiken. Je vindt ze hier…

1 Extra vitamines in je smoothie

Van plan om een aardbeiensmoothie te maken? Gooi de hele aardbei erin. De blaadjes zitten namelijk vol vitaminen en tannines waardoor je smoothie nog gezonder is, hij beter bindt én alles makkelijker mixt.

Meer tips voor een lekkere en gezond smoothie. 

Dossier smoothies en sapjes

2 Fruitwater

Maak een kan of fles vol ijskoud water en stop de aardbeienkroontjes die je niet gebruikt daarin. Na een paar minuten krijgt het water al een heerlijk fruitsmaakje. Perfecte manier om er ook meteen voor te zorgen dat je dagelijks genoeg water binnenkrijgt. In deze video tonen we jou hoe je infused water met aardbei en granaatappel maakt.

3 Cocktail

Niet alleen je smoothie, maar ook je Strawberry Daiquiri is nog beter op smaak als je de wodka eerst een paar uur in een glas met aardbeienkroontjes laat trekken. Het resultaat: zelfgemaakte aardbeienlikeur voor in je cocktail. Probeer het ook zeker uit met deze aardbeien frosé.

4 Saladedressing

Ben je ook gek op zelfgemaakte saladedressings? Dan hebben wij nog een topper voor je. Voeg een handjevol aardbeienkroontjes toe aan een bakje olijfolie extra vergine. Laat deze mix een paar uur staan, en je krijgt heerlijke zoete saladedressing. We like!

( Bron: Cookloveshare) 

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.

Gerelateerde artikelen