17 recepten
Sandra Bekkari
Glaasje van gerookte wilde zalm met appel
Tacopuntjes met mozzarella, pittige spruitjes en veenbessen
Havermout-speltscones met appel en snelle chiaconfituur
Crackers van courgette en rozemarijn
Pompernikkelbrood met geitenkaas en tartaar van bietjes en rode ui
Garnalenballetjes met geitenkaas en pistache
Gevulde champignons met geitenkaas en pesto
Pull apart bloemkoolbroodjes
Volkorenspeltbrood met lichte kip-currysalade
Scampi met curry en frisse guacamole
Tempura van avocado en broccoli met wasabimayonaise
Hartige zoeteaardappel-koekjes met cottagecheese en zalmeitjes
Groene omeletrolletjes met crème van gerookte forel
Lichte kaastaartjes met braambessen en gember
Hapje magret de canard met jonge sla en frambozen
Soep van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
Quesadilla met hummus en cheddar
BEZOEK ONZE ANDERE WEBSITES