17 recepten
Sandra Bekkari
Garnalenballetjes met geitenkaas en pistache
Soep van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
Tempura van avocado en broccoli met wasabimayonaise
Tacopuntjes met mozzarella, pittige spruitjes en veenbessen
Crackers van courgette en rozemarijn
Glaasje van gerookte wilde zalm met appel
Volkorenspeltbrood met lichte kip-currysalade
Hapje magret de canard met jonge sla en frambozen
Havermout-speltscones met appel en snelle chiaconfituur
Pompernikkelbrood met geitenkaas en tartaar van bietjes en rode ui
Pull apart bloemkoolbroodjes
Quesadilla met hummus en cheddar
Gevulde champignons met geitenkaas en pesto
Hartige zoeteaardappel-koekjes met cottagecheese en zalmeitjes
Groene omeletrolletjes met crème van gerookte forel
Scampi met curry en frisse guacamole
Lichte kaastaartjes met braambessen en gember
BEZOEK ONZE ANDERE WEBSITES