• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gevulde champignons met geitenkaas en pesto

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Sandra Bekkari maakt een topcombinatie met champignons, geitenkaas en twee soorten zelfgemaakte pesto's! Het ideale hapje zonder bladerdeeg.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven op 180 °C.

  2. 2

    Borstel de champignons schoon en verwijder de steeltjes volledig, zodat er een holte ontstaat om de champignons te vullen.

  3. 3

    Wrijf een antiaanbakpan in met olijfolie en kleur de champignons aan beide kanten aan. Leg ze op keukenpapier en laat ze uitlekken.

  4. 4

    Mix alle ingrediënten voor de pesto.

  5. 5

    Meng de pesto met de geitenkaas en vul er de champignons mee met een theelepel.

  6. 6

    Werk af met de pijnboompitjes. Bak 12 à 15 minuten in de voorverwarmde oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven op 180 °C.

  2. 2

    Borstel de champignons schoon en verwijder de steeltjes volledig, zodat er een holte ontstaat om de champignons te vullen.

  3. 3

    Wrijf een antiaanbakpan in met olijfolie en kleur de champignons aan beide kanten aan. Leg ze op keukenpapier en laat ze uitlekken.

  4. 4

    Mix alle ingrediënten voor de pesto.

  5. 5

    Meng de pesto met de geitenkaas en vul er de champignons mee met een theelepel.

  6. 6

    Werk af met de pijnboompitjes. Bak 12 à 15 minuten in de voorverwarmde oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.