Recept

Tempura van avocado en broccoli met wasabimayonaise

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Dit hapje van Sandra Bekkari is perfect voor bij de apero. Wedden dat het bij al je gasten in de smaak zal vallen?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180 °C. Meng de Parmezaanse kaas met het amandelmeel en een snufje peper in een schaaltje. Roer de eieren los in een ander schaaltje.

  2. 2

    Wentel de plakjes avocado en de broccoliroosjes door het losgeroerde ei en vervolgens door het parmezaanmengsel. Leg op een bakplaat met bakpapier en bak 12 minuten in de oven.

  3. 3

    Meng ondertussen alle ingrediënten voor de wasabimayonaise en serveer met de tempura.

Meer interessante recepten en artikels

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!