Pompernikkelbrood met geitenkaas en tartaar van bietjes en rode ui
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Pompernikkelbrood met geitenkaas en tartaar van bietjes en rode ui

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Ideaal voor een gezonde high tea!

bereiding
  1. 1

    Snij de rode biet in blokjes. Pel de rode ui en snipper hem fijn. Meng de rode biet met de rode ui en besprenkel ze met de olijfolie en de balsamicoazijn. Kruid met peper en zout.

  2. 2

    Maak de lente-uitjes schoon en snij ze in schuine ringen. Spoel en droog de bladpeterselie.

  3. 3

    Snij de plakken pompernikkelbrood in 3. Besmeer de helft met geitenkaas en beleg ze met wat rodebiettartaar. Leg er een tweede plakje pompernikkelbrood bovenop. Werk de broodjes af met de lente-ui en de bladpeterselie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Snij de rode biet in blokjes. Pel de rode ui en snipper hem fijn. Meng de rode biet met de rode ui en besprenkel ze met de olijfolie en de balsamicoazijn. Kruid met peper en zout.

  2. 2

    Maak de lente-uitjes schoon en snij ze in schuine ringen. Spoel en droog de bladpeterselie.

  3. 3

    Snij de plakken pompernikkelbrood in 3. Besmeer de helft met geitenkaas en beleg ze met wat rodebiettartaar. Leg er een tweede plakje pompernikkelbrood bovenop. Werk de broodjes af met de lente-ui en de bladpeterselie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.