Lekker met een notenkorstje

Een notenkorstje geeft vis of vlees wat extra crunch, én het is ook nog eens gezond door de goede, onverzadigde vetten die in noten zitten. Daarnaast bevatten ze ook ijzer, vitamine E en vitamine B1. Kies om te koken of te bakken altijd voor ongezouten noten (dat is ook beter voor je hart en bloedvaten).

Lees meer over noten

Varkenshaasje met notencrumble
  • Meer dan 1 uur
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Varkenshaasje met notencrumble

Show me
Tongschar met notencrumble
  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Tongschar met notencrumble

Show me
Kalfslapje in notenkorst
  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Kalfslapje in notenkorst

Show me
Eendenborst met notenkorst
  • Meer dan 1 uur
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Eendenborst met notenkorst

Show me
Kabeljauw met notenkorst
  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Kabeljauw met notenkorst

Show me
Zalm uit de oven met ham-notencrumble
  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Iets duurder
  • Erg makkelijk

Zalm uit de oven met ham-notencrumble

Show me
Pladijs met kaas-notencrumble
  • Minder dan 30 minuten
  • Goedkoop
  • Makkelijk

Pladijs met kaas-notencrumble

Show me
Kip in een notenkorstje
  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Kip in een notenkorstje

Show me
Hertenfilet in notenkorst
  • Meer dan 1 uur
  • Iets duurder
  • Iets moeilijker

Hertenfilet in notenkorst

Show me
Rosbief in notenkorstje
  • Meer dan 1 uur
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Rosbief in notenkorstje

Show me
Griet met waterkerssaus
  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Griet met waterkerssaus

Show me
Tongrolletjes met krokant notenkorstje en macedoine van groene asperges en tuinbonen
  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Duur
  • Iets moeilijker

Tongrolletjes met krokant notenkorstje en macedoine van groene asperges en tuinbonen

Show me
Recept van Sandra Bekkari: parelhoenfilet met notenkorst, puree van zoete aardappel en gebakken spruitjes
  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Recept van Sandra Bekkari: parelhoenfilet met notenkorst, puree van zoete aardappel en gebakken spruitjes

Show me

Gerelateerde artikelen