• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Tongschar met notencrumble

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Recept van "VIS! voor elk seizoen" aflevering 4

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Meng de noten met de gehakte peterselie, het broodkruim en 2 el olijfolie.

  2. 2

    Spoel de vissen en dep ze droog. Leg ze in een ingevette ovenschaal en strooi er de crumble over. Zet 25 minuten in de oven.

  3. 3

    Borstel de oesterzwammen schoon en snij ze wat kleiner. Fruit de sjalot en de knoflook glazig in ruim olijfolie. Doe er de oesterzwammen bij en bak ze even mee. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Serveer de vis met de oesterzwammen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Meng de noten met de gehakte peterselie, het broodkruim en 2 el olijfolie.

  2. 2

    Spoel de vissen en dep ze droog. Leg ze in een ingevette ovenschaal en strooi er de crumble over. Zet 25 minuten in de oven.

  3. 3

    Borstel de oesterzwammen schoon en snij ze wat kleiner. Fruit de sjalot en de knoflook glazig in ruim olijfolie. Doe er de oesterzwammen bij en bak ze even mee. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Serveer de vis met de oesterzwammen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.