• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Pladijs met kaas-notencrumble

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker met gekookte aardappelen

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Meng de amandelschilfers met de kaas, peterselie en panko. Voeg olijfolie toe tot de crumble lichtjes aan elkaar kleeft.

  2. 2

    Leg de vis op een met bakpapier beklede ovenplaat. Kruid ’m aan beide kanten met peper en zout.

  3. 3

    Strooi de crumble over de filets. Zet gedurende 8 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Meng de amandelschilfers met de kaas, peterselie en panko. Voeg olijfolie toe tot de crumble lichtjes aan elkaar kleeft.

  2. 2

    Leg de vis op een met bakpapier beklede ovenplaat. Kruid ’m aan beide kanten met peper en zout.

  3. 3

    Strooi de crumble over de filets. Zet gedurende 8 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.