• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Zalm uit de oven met ham-notencrumble

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Zalm met lekker korstje

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Maak de crumble: meng de gehakte walnoten met de amandelschilfers, de reepjes ham, de mosterd, de knoflook en de gehakte kruiden. Giet er olijfolie bij tot je een samenhangend geheel hebt.

  2. 2

    Leg de zalmfilets in een ovenschotel en verdeel de crumble over de 4 stukken. Zet de schotel 15 à 20 minuten in de oven.

  3. 3

    Serveer de zalm met aardappelgratin en een frisse salade.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Maak de crumble: meng de gehakte walnoten met de amandelschilfers, de reepjes ham, de mosterd, de knoflook en de gehakte kruiden. Giet er olijfolie bij tot je een samenhangend geheel hebt.

  2. 2

    Leg de zalmfilets in een ovenschotel en verdeel de crumble over de 4 stukken. Zet de schotel 15 à 20 minuten in de oven.

  3. 3

    Serveer de zalm met aardappelgratin en een frisse salade.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.