• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Zalm uit de oven met ham-notencrumble

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Zalm met lekker korstje

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Maak de crumble: meng de gehakte walnoten met de amandelschilfers, de reepjes ham, de mosterd, de knoflook en de gehakte kruiden. Giet er olijfolie bij tot je een samenhangend geheel hebt.

  2. 2

    Leg de zalmfilets in een ovenschotel en verdeel de crumble over de 4 stukken. Zet de schotel 15 à 20 minuten in de oven.

  3. 3

    Serveer de zalm met aardappelgratin en een frisse salade.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Maak de crumble: meng de gehakte walnoten met de amandelschilfers, de reepjes ham, de mosterd, de knoflook en de gehakte kruiden. Giet er olijfolie bij tot je een samenhangend geheel hebt.

  2. 2

    Leg de zalmfilets in een ovenschotel en verdeel de crumble over de 4 stukken. Zet de schotel 15 à 20 minuten in de oven.

  3. 3

    Serveer de zalm met aardappelgratin en een frisse salade.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!