Kalfslapje in notenkorst
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Kalfslapje in notenkorst

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Krokant met kastanjes

bereiding
  1. 1

    Schil de aardappelen en kook ze gaar in lichtgezouten water. Pureer ze, samen met een klontje boter en een scheutje melk. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.

  2. 2

    Mix de kastanjes en walnoten in de blender. Schep er het paneermeel door. Dep de kalfslapjes droog, wentel ze door de bloem, het losgeklopte ei en de notenmix. Druk wat aan.

  3. 3

    Borstel de paddenstoelen schoon en halveer grote exemplaren. Pel en snipper de knoflook. Fruit de knoflook en voeg de champignons toe. Bak ze goudbruin, breng op smaak met peper, zout en de kruiden.

  4. 4

    Bak de kalfslapjes goudbruin in boter. Serveer met de aardappelpuree en paddenstoelen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Schil de aardappelen en kook ze gaar in lichtgezouten water. Pureer ze, samen met een klontje boter en een scheutje melk. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.

  2. 2

    Mix de kastanjes en walnoten in de blender. Schep er het paneermeel door. Dep de kalfslapjes droog, wentel ze door de bloem, het losgeklopte ei en de notenmix. Druk wat aan.

  3. 3

    Borstel de paddenstoelen schoon en halveer grote exemplaren. Pel en snipper de knoflook. Fruit de knoflook en voeg de champignons toe. Bak ze goudbruin, breng op smaak met peper, zout en de kruiden.

  4. 4

    Bak de kalfslapjes goudbruin in boter. Serveer met de aardappelpuree en paddenstoelen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.