Meest recente artikelen

Pannenkoeken, wafels en cake à la Ilse

Zo lekker

Pannenkoeken, wafels en cake à la Ilse Artikel

Ben je een zoetekauw? Je zou versteld staan hoe je makkelijk zelf lekkere pannenkoeken, wafels en cake bakt. Op zondagnamiddag zet jij voortaan zelfgebakken lekkers op tafel. Probeer de favorieten van Ilse uit!

Ben jij ook zo gek op pannenkoeken, wafels en cake? Ilse ook! Zij deelt haar beste recepten voor al dit lekkers. Zet jij ze dit weekend ook op tafel?

Ilse haar beste tips

  • Een goede cake begint bij een goede ruban. Een ruban verwijst naar een lichte, luchtige en gladde massa van eigeel en suiker door minstens tien minuten handmatig of met de mixer te kloppen. Wanneer weet je dat je mag stoppen met kloppen?
    Als je suiker niet meer knarst! Voeg dan je boter op kamertemperatuur, je gezeefde bloem en je opgeklopt eiwit toe. Klop niet meer maar spatel, zodat je cake z'n luchtigheid behoudt.
  • Ilse haar geheim als het over wafels gaat? Spuitwater en bakpoeder! Die maken onze wafels lekker luchtig en knapperig.

Lees ook …

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

De lekkerste pannenkoeken, wafels en cake van Ilse

Wil je deze recepten bewaren? Dat doe je met één klik op de knop. Lees hier hoe je het doet.
  • Deel dit artikel
Alles over Ilse D'hooge

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen