Meest recente artikelen

Valentijn met kinderen

Met het hele gezin

Valentijn met kinderen Artikel

Met valentijn draait alles om liefde. Niet enkel voor je geliefde, maar ook voor je kinderen. Waarom laat je hen niet helpen met het valentijnsdiner?

Geen babysit op Valentijn of vieren jullie liever gewoon samen als gezin? Met deze tips wordt het een feestelijke Valentijn met de kinderen!

Stel samen het menu samen

Laat de kinderen mee kiezen wat jullie gaan eten. Valentijn is een beetje feest en dus mogen er best wat kinderfavorieten op tafel komen. Wat dacht je van een lekkere soep of pannenkoeken? Hoe minder moeilijk de kinderen doen tijdens het eten, hoe meer tijd je hebt om te genieten met je partner.

 

Betrek de kinderen overal bij

Betrek de kinderen overal bij; laat ze helpen met boodschappen doen en met het koken. Van kleins af aan kunnen ze al helpen met bijvoorbeeld gehaktballetjes draaien of sla droogzwieren. Zo wordt het een leuke activiteit met het hele gezin. Een beetje zoals kerst, maar dan in februari.

Kleurrijke drankjes

Kies voor roze en rode drankjes zoals druivensap of siroop. Tip: dep de bovenkant van het glas even in water en daarna in suiker, voor een mooi feestelijk randje op je glas. Bovendien zijn alcoholvrije drankjes of mocktails ideaal voor als mama en papa meedoen met Tournée Minérale.

 

Versieren

En om het het helemaal af te maken:  Laat de kinderen menukaartjes en slingers maken voor op tafel of laat ze koekjes versieren. Download hier alvast onze leuke valentijnskaarten.

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook:

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen