Meest recente artikelen

Zet 'ns vis op het menu

Zet 'ns vis op het menu Artikel

Wat eten we vanavond? Zeg eens volmondig: vis! Want da's een lekker alternatief voor vlees. Vis verteert makkelijk en zit bomvol gezonde omega 3-vetzuren. Een win-winsituatie dus. Mmm, een stukje verse, gegrilde vis, of een heerlijk gerechtje met vis in blik zoals de tonijn van Rio Mare...Proef je 't al?

Made in Italy

Maak kennis met Rio Mare: in 1963 ontstaan op de Italiaanse markt en sindsdien uitgegroeid tot de onbetwiste marktleider in Italië. Waarom? Rio Mare zweert bij een unieke bereiding met olijfolie van hoge kwaliteit die zorgvuldig werd geselecteerd. Daarom is hun tonijn in blik een echte delicatesse die al je gerechten naar de pure keuken van Italië doet smaken. Je tafelgasten weten de tonijn met z'n heerlijke Italiaanse smaak zéker te appreciëren. Maak de tonijn klaar in zijn olijfolie van prima kwaliteit. Of serveer hem kant-en-klaar bij het aperitief, met wat soepstengels of grissini erbij. Meer moet dat niet zijn!

Rio Mare

Rio Mare

 

Inspiratie: 3 heerlijke gerechten met de tonijn van Rio Mare

Verras je tafelgenoten vanavond met een van deze verrukkelijke recepten met de kwalitatieve tonijn uit blik van Rio Mare. Snel klaar en bovendien overheerlijk!

Een recept van Carlo de Pascale

Een recept van Carlo de Pascale

 

Win een citytrip naar Italië met Rio Mare

Wil jij kans maken op een fantastische citytrip naar Italië? Of misschien ga jij aan de haal met één van de Italiaanse gourmet-manden of kortingscoupons. Speel dan snel mee met het Rio Mare Het Spel!

 

Advertisement

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen