Meest recente artikelen

Courgetti met kip en spinaziepesto van Cookameal

Recept

Courgetti met kip en spinaziepesto van Cookameal Artikel

Courgetti met kip en spinaziepesto van Cookameal 1'Cookamealtjes', zo noemt Amylia De Schepper de recepten die ze met de volgers van haar gelijknamige blog deelt. "Cookamealtjes zijn gerechten die je gemakkelijk zelf kan klaarmaken, geen al te ingewikkelde ingrediënten bevatten én natuurlijk superlekker zijn", vertelt Amylia.

"Ik ben zelf geen geschoolde kok en leerde koken door het vooral heel veel te doen. En dat is ook precies wat ik met mijn blog wil bereiken: anderen inspireren om ook achter de kookpotten te kruipen, een lekkere maaltijd te maken of je gasten eens te verrassen. Daarom deel ik naast recepten ook veel weetjes en tips, allemaal afgekruid met een vleugje eigenzinnigheid!"

's Avonds een gezonde verse maaltijd op tafel toveren zonder uren in de keuken te staan… het klinkt je waarschijnlijk als muziek in de oren! Met dit cookamealtje is het perfect mogelijk: het staat binnen een kwartier op tafel!

Courgetti met kip en spinaziepesto van Cookameal 1"Courgetti is niets meer dan spaghetti van courgette", licht Amylia haar snelle gerechtje toe. "Dé ideale pastavervanger: minstens even lekker, gezond én goed voor de lijn. Je kan een courgette handmatig in fijne reepjes snijden, maar dan zal de bereiding iets meer tijd in beslag nemen. Erg handig en ongelooflijk snel is een spiraalsnijder. In een handomdraai maak je pasta van courgette, maar ook van heel wat andere groenten!

Website: www.cookameal.be

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen