Courgetti met kip en spinaziepesto van Cookameal
bereiding
- 
                        1 Maak courgetti van de courgettes, zet deze even opzij. 
- 
                        2 Neem je blender erbij en voeg de ingrediënten voor de spinaziepesto samen: de amandelen, de gepelde knoflook, het basilicum en de spinazie. Schenk er ten slotte de olijfolie en het citroensap bij. 
- 
                        3 Blend tot een gladde pesto. Proef en kruid bij met peper en zout. 
- 
                        4 Snij de kipfilets in blokjes en kruid ze met peper, zout en paprikapoeder. Bak ze aan in een beetje olijfolie. 
- 
                        5 Voeg wanneer de kip klaar is de courgetti en 3 Ã 4 el pesto toe. Laat een minuutje garen. 
- 
                        6 Verdeel de courgetti met de kip over de borden. Werk af met wat extra basilicum en een paar druppels olijfolie. 
 
                                                     
                 
                 
                 
                 
                                 
                 
                 
                