Meest recente artikelen

Sandra Bekkari binnenstebuiten: dit wilde je altijd al over haar weten

Verrassende weetjes

Sandra Bekkari binnenstebuiten: dit wilde je altijd al over haar weten Artikel

Sandra Bekkari ken je van op tv, van haar inspirerende kookboeken en ... van Libelle Lekker, natuurlijk! Wij stelden haar al de vragen die we haar stiekem al heel lang wilden voorleggen.

Wat vind je een belangrijke eigenschap van jezelf?

Sandra Bekkari: "Ik probeer altijd vriendelijk te zijn en te glimlachen naar mensen. Je weet nooit wat voor een zware dag iemand heeft gehad. Daarom hecht ik ook zoveel belang aan klantvriendelijkheid."

Waar heb je een hekel aan?

"Aan onrechtvaardigheid. Daar kan ik me echt boos in maken. En ook aan mensen die elkaar nodeloos kwetsen en zich verstoppen op sociale media, daar gaat mijn haar recht van overeind staan."

Wat doet jou het meest deugd?

"Ik trek me graag even terug in de natuur. Alleen, of met vrienden of met mijn gezin. Dan zet ik mijn telefoon in vliegtuigmodus en probeer ik mijn gedachten niet te laten afdwalen, maar echt in het moment te zijn."

Wat is jouw idee van geluk?

"Het klinkt cliché, maar dat zijn vaak kleine dingen en vooral: je er bewust van zijn. Zo was ik laatst nog eens met een vriendin enkele dagen in Parijs. Bewust tijd nemen voor elkaar en interesse tonen in elkaars leven, dat kan me bijvoorbeeld intens gelukkig maken."

Wat heb je het hardst gemist tijdens de lockdowns?

"Mijn sociale contacten. Ik voel nu dat ik een enorme knaldrang heb. Stilaan spreken we terug af met vrienden, deze zomer gaan we wellicht naar een muziekfestival en mijn lezingen mogen eindelijk weer doorgaan. Daar krijg ik ook telkens zo'n 'happy attack' van. Via mijn passie met mensen in verbinding gaan, geeft me enorm veel adrenaline."

Van wie heb je een mooie les geleerd?

"Van mijn oma. Ze heeft een allesbehalve gemakkelijk leven gehad, maar slaagde er desondanks in om altijd positief te blijven. Dat heeft me enorm geïnspireerd."

Wat is je favoriete motto?

"Doe een ander niet aan wat je zelf ook niet wilt."

Waar heb je het meeste spijt van?

"Ik doe niet aan spijt. Uit alles wat ik gedaan of meegemaakt heb, heb ik iets geleerd. Alles heeft me gevormd tot wie ik vandaag ben."

Wat is je favoriete geur?

"De zilte geur van de zee. Dan proef ik net oesters."

Wat is het gekste dat je ooit gedaan hebt?

"Toen ik achttien jaar was, heb ik samen met een vriendin meegedaan aan de verkiezing van Miss België. Gewoon voor de fun. Uiteindelijk ben ik eerste eredame geworden. Niet dat ik mezelf mooi vond, ik wilde het gewoon doen voor de ervaring. Ik dacht er toen totaal niet verder over na. Eigenlijk zou je in het leven wat vaker 'foert' moeten zeggen."

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook …

  • Deel dit artikel
Alles over Sandra Bekkari

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen