Meest recente artikelen

Tomatensaus zonder velletjes: onze ultieme truc

Handig!

  • Deel dit artikel:
Tomatensaus zonder velletjes: onze ultieme truc Artikel

Héérlijk, zo'n zelfgemaakte tomatensaus met blozende, zongerijpte tomaten! Maar dan liefst zónder velletjes. En daar hoef je niet eerst al je tomaten voor te ontvellen. Wij hebben een slim trucje om die vervelende velletjes heel makkelijk te vermijden.

Tomatensaus zonder velletjes: de allersnelste manier

Wil je een lekkere saus of stoofpot maken met zongerijpte tomaten? Een tomatensaus zonder velletjes klaarmaken hoeft echt niet lang te duren. In plaats van ze eerst te ontvellen, kun je ze namelijk ook gewoon raspen! Neem de tomaat vast met zijn kroontje en plaats de puntige kant tegen de rasp. Druk je handen er plat op en begin voorzichtig te raspen. Zo hou je de schil over, en gaat al het vruchtvlees in de pot. Zónder vervelende velletjes in je saus!

Zo’n rasp is overigens echt een must in je keuken. Je kunt namelijk véél meer raspen dan je zou denken. Je leest er alles over in dit artikel.

Benieuwd naar meer tips voor de allerlekkerste tomatensaus? Die ontdek je hier.

Onze favoriete recepten met tomatensaus

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook …

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.

Gerelateerde artikelen