Meest recente artikelen

Hoe kan ik inloggen bij Libelle Lekker?

Maak gratis gebruik van alle handige functionaliteiten

Hoe kan ik inloggen bij Libelle Lekker? Artikel

Recepten bewaren, weekmenu's maken en boodschappenlijstjes maken, allemaal goed en wel, maar hoe kun je precies inloggen op libelle-lekker.be?

Stap 1: maak een Roularta account aan

Om in te loggen op onze website heb je een Roularta account nodig. Dit account kun je gratis aanmaken als je er nog geen had. Klik daarvoor op het ‘poppetje’ rechtsboven en vul je gegevens in. Vergeet niet je nieuwe account te bevestigen via de mail die automatisch in je mailbox belandt.

Je kunt de gegevens in je account zelf beheren:

  • Ben je verhuisd, dan kun je hier je adres aanpassen. Of heb je een ander e-mailadres, dan kun je dit ook zelf aanpassen.
  • Je kunt aanduiden welke nieuwsbrieven je wenst te ontvangen en welke niet (meer).
  • Je kunt je abonnementen linken aan je Roularta account en ze zo beheren.

Om de gegevens in je account aan te passen, moet je inloggen en vervolgens klikken op het ‘poppetje’ rechtsboven. Hier krijg je dan het volgende lijstje te zien:

Klik op Mijn account om je gegevens te beheren.

Stap 2: log in om van alle handigheidjes op de site gebruik te maken

Om in te loggen op libelle-lekker.be klik je op het ‘poppetje’ rechtsboven en vul je je e-mailadres en wachtwoord in die je hebt opgeslagen in je account. Heb je je account ook gekoppeld aan een van je sociale-mediaprofielen, dan kun je ook daarmee inloggen.

Oeps, weet je niet meer wat je wachtwoord is? Klik dan eenvoudig op Wachtwoord vergeten? en je ontvangt een e-mail waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen.

Lees ook …

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen