Meest recente artikelen

Hoe kan ik inloggen bij Libelle Lekker?

Maak gratis gebruik van alle handige functionaliteiten

Hoe kan ik inloggen bij Libelle Lekker? Artikel

Recepten bewaren, weekmenu's maken en boodschappenlijstjes maken, allemaal goed en wel, maar hoe kun je precies inloggen op libelle-lekker.be?

Stap 1: maak een account aan

Om in te loggen op onze website heb je een account nodig. Dit account kun je gratis aanmaken als je er nog geen had. Klik daarvoor rechtsboven op het vlakje waar 'aanmelden' staat. Klik op  'Registreer nu'. Vul op de volgende pagina je gegevens in. Vergeet niet je nieuwe account te bevestigen via de mail die automatisch in je mailbox belandt.

Je kunt de gegevens in je account op elk moment zelf beheren:

  • Ben je verhuisd, dan kun je hier je adres aanpassen. Of heb je een nieuw e-mailadres, dan kun je dit ook zelf aanpassen.
  • Je kunt aanduiden welke nieuwsbrieven je wenst te ontvangen en welke niet (meer).
  • Met je account krijg je ook toegang tot alle handigheidjes van onze website: je kunt je favoriete recepten bewaren, je kunt je eigen weekmenu maken, je kunt een boodschappenlijst afdrukken …
  • Je kunt ook je abonnementen op de Roularta-magazines (Libelle Lekker, Libelle, maar ook Flair of Knack bijvoorbeeld) linken aan je online account en ze zo beheren.

Om de gegevens in je account aan te passen, moet je inloggen met je e-mailadres en het wachtwoord dat je hebt aangemaakt, en vervolgens klikken op het vakje waar je naam verschijnt, rechtsboven. Je krijgt een lijstje te zien. Klik op Mijn account om je gegevens te beheren.

Stap 2: log in om van alle handigheidjes op libelle-lekker.be gebruik te maken

Om in te loggen op libelle-lekker.be klik je op het vakje 'aanmelden' rechtsboven en vul je je e-mailadres en wachtwoord in die je hebt opgeslagen in je account. Heb je je account ook gekoppeld aan een van je sociale-mediaprofielen, dan kun je ook daarmee inloggen.

 

Oeps, weet je niet meer wat je wachtwoord is? Klik dan eenvoudig op Wachtwoord vergeten? en je ontvangt een e-mail waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen.

Lees ook …

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen