Meest recente artikelen

Hoe kan ik een recept naar een andere map verplaatsen?

Want iedereen kan zich al eens bedenken, toch?

Hoe kan ik een recept naar een andere map verplaatsen? Artikel

Je vindt macaroni met ham en kaas bij nader inzien toch eerder iets voor de map Ovenschotels dan voor je map Pasta, waar je het recept eerder in bewaarde? Geen probleem: je kunt je bewaarde recepten later nog naar een andere map verplaatsen.

Wanneer je ingelogd bent op libelle-lekker.be kun je zelf je mappen met bewaarde recepten beheren. Dat wil ook zeggen dat je recepten naar een andere map kunt verplaatsen.

Neem nu bijvoorbeeld onze macaroni met ham en kaas van Ilse. Die zit in ons mapje Pasta, maar we vinden 'm beter passen in ons mapje Ovenschotels.

 

Wanneer we op de knop 'Bewaard' klikken, gaat het bewaarvenster opnieuw open.

 

Het vakje Pasta is aangevinkt: dit is de map waarin het recept momenteel bewaard is. Klik op het vinkje zodat het uit gaat, en duid de map aan waar het recept naartoe moet. Het is mogelijk dat je hiervoor even moet scrollen. Wij duiden het mapje Ovenschotels aan als nieuwe bestemming. Vervolgens klikken we op de knop Bewaren.

 

Wanneer we nu teruggaan naar de bewaarmappen, is het recept verdwenen uit de map Pasta. Het staat nu in de map Ovenschotels.

Je hoeft de oude map trouwens niet per se uit te vinken: als je dat niet doet, wordt het recept in beide mappen bewaard.

Je kunt je recept ook naar een geheel nieuwe map verplaatsen. Een mapje 'Lekker, al gemaakt' bijvoorbeeld, waarin je alle recepten kunt bewaren die je al een keertje uitgeprobeerd hebt en nog eens wilt maken. Zo'n nieuwe map maak je aan door in het bewaarvenster een naam voor de nieuwe map in te vullen en op de rode plus te klikken.

Of, je kunt het recept toevoegen aan je eigen weekmenu.

Lees ook …

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen