Meest recente artikelen

Gezond het nieuwe jaar tegemoet met Macaron Manon

Van goede voornemens naar gezonde gewoontes

Gezond het nieuwe jaar tegemoet met Macaron Manon Artikel

Manon: "Elk jaar opnieuw staat januari synoniem voor goede voornemens: meer sporten, gezonder eten. Dit jaar doe ik extra hard mijn best en probeer ik om mijn gezonde voornemens om te zetten in gezonde gewoontes. Ik zet mijn favoriete recepten voor jullie op een rijtje."

Ontbijt

Manon: “Ik ben niet zo’n goede ontbijter. ’s Ochtends heb ik niet echt honger en ben ik meestal gehaast, maar daar probeer ik in 2019 écht op te letten. Voor dit ontbijtje met gekaramelliseerde banaan, granola en blauwe bessen mag je mij altijd wakker maken.”

On the go

Manon: “Ja, ik hou echt van tussendoortjes! Ik probeer er op te letten dat ik altijd een gezonde snack bij heb om me niet te laten verleiden door allerlei lekkers onderweg. Onlangs ontwikkelde ik een recept voor wortelmuffins, zonder suiker maar wel superlekker!”

 

Naar het recept

 

Hieronder vind je nog enkele gezonde tussendoortjes:

Lunch

Manon: “Ook voor de lunch is het natuurlijk makkelijk om snel een broodje te gaan halen of op restaurant te eten. Van deze regenboogsalade met ovenfalafel en kleurrijke wintergroenten word ik helemaal blij!”

 

Naar het recept

 

Zin in meer healthy lunches? Check deze receptjes eens:

Diner

Manon: “Het ultieme én gezonde comfortfood in de winter? Noedelsoep! Ik vind dat er niks beter smaakt op een regenachtige koude dag dan een dampende kom Oosterse noedelsoep. Deze met kip en spinazie is supermakkelijk (klaar in 15 min.!) maar echt zo lekker met dat eitje erbij!”

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook …

  • Deel dit artikel
Alles over Macaron Manon

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen