Groen slaatje met feta
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Groen slaatje met feta

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Fris slaatje met een zoet-pittige toets

bereiding
  1. 1

    Spoel de jonge spinazie, de kervel en de veldsla. Dep droog.

    Rooster de pijnboompitten in een pan met antiaanbaklaag.

    Snij de feta in fijne balkjes.

  2. 2

    Maak een vinaigrette met de maïsolie, de frambozenazijn, de honing en de mosterd. Meng goed en breng op smaak met peper en zout.

  3. 3

    Verdeel de sla over 4 borden. Strooi er de pijnboompitten over. Serveer met de vinaigrette en stokbrood.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Spoel de jonge spinazie, de kervel en de veldsla. Dep droog.

    Rooster de pijnboompitten in een pan met antiaanbaklaag.

    Snij de feta in fijne balkjes.

  2. 2

    Maak een vinaigrette met de maïsolie, de frambozenazijn, de honing en de mosterd. Meng goed en breng op smaak met peper en zout.

  3. 3

    Verdeel de sla over 4 borden. Strooi er de pijnboompitten over. Serveer met de vinaigrette en stokbrood.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.