Meest recente artikelen

Het kerstmenu van art director Sarah: op-en-top modern

Een kerstmenu met tal van moderne toetsen.

Het kerstmenu van art director Sarah: op-en-top modern Artikel

Benieuwd wat onze redactieleden zélf op tafel zetten met Kerstmis? Je komt het hier te weten. Dit is het kerstmenu van art director Sarah, die met kerst graag moderne bordjes op tafel tovert.

Sarah: “Wij vieren Kerstmis tegelijk met Nieuwjaar met mijn zussen en hun gezin en mijn mama. Op oudjaar beginnen we zo rond 3 uur in de namiddag bij mijn mama thuis. Daar eten we wat hapjes of een soepje. Onze kinderen lezen er ook hun nieuwjaarsbrief voor voor hun mamsi. Dan wandelen we naar ons huis voor het voorgerecht en een volgende pakjesronde. Daarna stappen we naar mijn oudste zus thuis. Zij maakt steeds het hoofdgerecht. Ook daar weer zijn er cadeautjes. Tot slot wandelen we met z’n allen naar mijn jongste zus en daar is het tijd voor dessert en koffie. We spelen nog wat gezelschapsspelletjes en om 12u kijken we met ’n allen naar het vuurwerk. Ik kijk er nu alweer naar uit!

 

Soepje

Voorgerecht

Hoofdgerecht

Dessert

Bij de koffie

Op zoek naar nog meer feestmenu’s? Neem dan zeker hier een kijkje.

 

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

 

Lees ook:

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen