Meest recente artikelen

Kerstmenu voor wie dol is op vis

Lekker verfijnd

Kerstmenu voor wie dol is op vis Artikel

Met kerst mag 't eens wat verfijnder zijn. En wat is er nu eleganter dan een lekker stukje vis op je bord? Dit kerstmenu is dan ook opgedragen aan iedereen die verzot is op vis.

Natuurlijk is zo’n gevulde kalkoen lekker, maar ook een lekkere visschotel is perfect op z’n plaats op je kersttafel. Als je weet dat je gasten net zulke grote visliefhebbers als jijzelf zijn, ga er dan voor en schotel ze een heel vismenu voor deze kerst! Wij stelden er alvast eentje samen, maar in onze database vind je nog honderden andere feestelijke visgerechtjes. Lees eerst nog even dit handige artikel en je bent vertrokken!

 

Hapje

Zeebaars is een pure vis waarvan je ‘n heerlijke tartaar kunt maken. De selder-komkommerjus geeft een frisse toets en de mosterdkaviaar zorgt voor de nodige pit. Een indrukwekkende binnenkomer!

 

Voorgerecht

Deze ceviche is het ideale voorgerecht voor je kerstmenu. Geef toe: hoe mooi is die presentatie?

 

Hoofdgerecht

Een vette vis als zalm is ‘n prima keuze voor je hoofdgerecht. De smaak ervan is sterk genoeg om op te kunnen boksen tegen de comtékaas, hazelnoten en pancetta in het korstje.

 

Dessert

Een dessertje met vis hebben we alsnog niet op onze website staan ;-), maar denk voor een vismenu altijd aan iets lekker fris als afsluiter. Deze gin-granité met citrus is lekker licht en trekt de afterparty moeiteloos op gang. Andere frisse nagerechtjes vind je hier.

 

Op zoek naar nog meer feestmenu’s? Neem dan zeker hier een kijkje.

 

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

 

Lees ook:

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen