• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

VIDEO: Ceviche

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Snij de ui en chilipeper in fijne ringen en hak de knoflook fijn. 

  2. 2

    Snij de vis in fijne plakken en schik op een schaal. Overgiet met limoensap. 

  3. 3

    Verdeel de knoflook, rode ui, chilipeper en de koriander bovenop de vis. Kruid met peper en zout, dek af en laat 1 à 2 u in de koelkast marineren. Serveer met tortillachips.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Snij de ui en chilipeper in fijne ringen en hak de knoflook fijn. 

  2. 2

    Snij de vis in fijne plakken en schik op een schaal. Overgiet met limoensap. 

  3. 3

    Verdeel de knoflook, rode ui, chilipeper en de koriander bovenop de vis. Kruid met peper en zout, dek af en laat 1 à 2 u in de koelkast marineren. Serveer met tortillachips.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.