Meest recente artikelen

5 eenvoudige keto recepten van Julie Van den Kerchove

Maak van je lichaam een natuurlijke vetverbrander

5 eenvoudige keto recepten van Julie Van den Kerchove Artikel

Foodie Julie Van den Kerchove ken je van het razend populaire kookboek 'Het Keto Plan'. Wil jij haar manier van koken en eten ook eens uitproberen? Zet deze 5 eenvoudige keto recepten dan snel op tafel!

Julie: "Ik liet je al kennismaken met de keto keuken: dé manier om je vetverbranding te versnellen, je energie te verhogen en je zin in zoete tussendoortjes te verminderen. Vandaag trakteer ik je op 5 nieuwe recepten, waaronder een heerlijke pasta uit mijn boek Het Keto Plan. Van ontbijt en lunch tot snel avondmaal – met dit menu ben je een hele dag zoet!"

1. Chiapudding met aardbei en granola

Deze chiapudding met aardbeien en granola is een fantastische combinatie van gezonde vetten, trage koolhydraten en plantaardige eiwitten – goed om je concentratie en energie een flinke boost te geven! Maak ineens een dubbele portie, dan ben je zoet voor de hele werkweek.

2. Bentobox met tomatensalade en guacamole

Ben je op zoek naar gezonde lunchinspiratie? Deze bentobox met tomatensalade en guacamole is de perfecte lunch on the go.

3. Gazpacho met avocado en komkommer

Zin in een lekker verfrissend soepje op een mooie nazomerdag? Deze gazpacho met avocado en komkommer is heerlijk romig en verrassend vullend. Serveer hem met toast van zoete aardappel voor een stevige maaltijd.

 

4. De snelste pasta puttanesca

Ideaal voor drukke weekavonden, deze pasta puttanesca met courgettenoedels. Het gerecht is licht verteerbaar, vol van smaak en supersnel klaar, met eenvoudige ingrediënten die je in eender welke supermarkt of buurtwinkel vindt.

5. Vegan macaroni met ‘kaassaus’

Comfort food op zijn best! Deze vegan macaroni met ‘kaassaus’ is lactosevrij, glutenvrij en het bevat een geheim ingrediënt dat zorgt voor een lekker romige textuur… Zonder room!

Volg Libelle Lekker op FacebookInstagramPinterest, YouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Meer lezen

  • Deel dit artikel
Alles over Julie Van den Kerchove

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen