Meest recente artikelen

Start to Keto: 7 snelle recepten om je energie en vetverbranding een boost te geven

En je hoeft géén calorieën te tellen!

Start to Keto: 7 snelle recepten om je energie en vetverbranding een boost te geven Artikel

Wat als er een manier bestond om een gezond gewicht te bereiken en te behouden zonder dat je calorieën hoeft te tellen, honger hoeft te lijden of een ijzersterke wilskracht nodig hebt om op ‘het goede pad’ te blijven? Goed nieuws: het bestaat! Julie Van den Kerchove van Julie's Lifestyle vertelt er meer over.

Julie: "Vandaag wil ik je laten kennismaken met de keto keuken: dé manier om van je lichaam een natuurlijke vetverbrander te maken met veel gezonde vetten en groenten. Deze 7 zomerse recepten zullen je alvast op weg helpen. Benieuwd naar meer? Neem dan zeker een kijkje in mijn boek Het Keto Plan."

1 Piña colada smoothie

"Groene smoothies zijn de ideale start van de dag om je energie een flinke boost te geven. Deze Piña Colada Smoothie met avocado en limoen is lekker verfrissend en rijk aan vitaminen en mineralen. Leuk om te variëren met seizoensbladgroen zoals het loof van radijsjes!"

2 Chiapudding met bessen

“Deze chiapudding met bessen en volle kokosmelk is mijn favoriete powerontbijt voor drukke dagen. Het is een fantastische bron van plantaardige eiwitten en essentiële omega-3-vetten – goed om je een hele voormiddag lang zoet te houden!”

 

3 Toast van zoete aardappel met avocado

“Heb je ooit al eens toast gemaakt van schijfjes zoete aardappel? Het is een heel leuk glutenvrij alternatief voor brood. Serveer hem bij het ontbijt met avocado en een zachtgekookt eitje, of als snelle lunch met een kom soep.”

 

 

4 Gegrilde groentesalade met pesto

“Een gezonde lunch hoeft niet veel tijd in beslag te nemen. Deze gegrilde groentesalade met pesto is in een-twee-drie klaar! Ook lekker als bijgerecht tijdens een zomerse barbecue.”

 

5 Mini pizza’s met cashewkaas

“Wat is jouw favoriete comfortfoodgerecht? Ik ben gek op pizza! In dit recept ontdek je hoe je ‘kaas’ maakt van cashewnoten + drie variaties voor toppings: kerstomaatjes met basilicum, gekarameliseerde ui en geroosterde paprika.”

 

6 Taboulé van bloemkoolrijst

“In deze video toon ik je hoe je ‘rijst’ maakt van… bloemkool! Heerlijk in sushi, risotto of deze zomerse taboulé.”

 

7 Chocoladenestjes met kokos

“Wat was jouw favoriete snoepreep als kind? Bij mij stond Bounty op nummer 1. Deze chocoladenestjes met kokos zijn minstens even lekker én volledig suikervrij.”

Volg Libelle Lekker op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook …

  • Deel dit artikel
Alles over Julie Van den Kerchove

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen