Meest recente artikelen

Dit zijn de leukste pop-up beach- en zomerbars in Vlaanderen

Elke dag een ander mooi-weer-adresje!

Dit zijn de leukste pop-up beach- en zomerbars in Vlaanderen Artikel

Nee, je hoeft niet altijd ver te gaan om je op vakantie te wanen. Deze zomer bezoeken we één van deze pop-up bars in eigen land!

3x aan het strand

Sofie's sunset

https://www.instagram.com/p/BisZsKsjFED/?hl=nl&taken-at=305475369791597

Tijdens de zomer ligt Ibiza plots aan de zeedijk van Koksijde. Sofie's sunset, dat is loungemuziek, palmbomen, ligbedden, een klassevol wit interieur en héérlijke cocktails…

Zeedijk 301, 8670 Koksijde

Polé Polé Beach

https://www.instagram.com/p/BYWaNemlCry/?hl=nl&taken-at=914188325

Polé Polé Beach is een strandbar met een nostalgische doorleefde sfeer gemixt met een Caraïbische touch en maritiem decor.

Vlaanderenstraat 90, 8400 Oostende

Kiki Beach Bar

Proef bij de Kiki Beach Bar zeker de albatros, het huisaperitief op basis van braambessen en citroenen. Hongertje? Eet er een croque de luxe met verse truffel. Tja, when in Knokke…

Zeedijk 387, 8300 Knokke

3x in de stad

Dok Gent

Voor een allerlaatste keer mogen de 'dokwerkers' van Dok hun gasten verwachten. Nadien is het onherroepelijk voorbij met deze creatieve Gentse zomerzotheid, waar foodies niet alleen lekker kunnen eten en drinken, maar ook zelf koken in de wisselkeuken.

Koopvaardijlaan 13, 9000 Gent

Bar Noord

Bar Noord is de zomerbar van het Antwerpse Park Spoor Noord. Iedere zon- en feestdag kun je er ook ontbijten. Of ga voor de intussen befaamde houtovenpizza's of burgers.

Viaduct-Dam 64-80, 2060 Antwerpen

T'ile Malines

T'ile Malines is een mooie, ongedwongen zomerbar op een steenworp van de Mechelse stadse drukte. Je kunt er elke zondagmorgen brunchen.

Rode-Kruisplein 12, 2800 Mechelen

2x unieke locatie

De Gistfabriek

In de prachtige site langs het Albertkanaal in Wijnegem is er elke zondag De Gistfabriek, een pop-upcafé waar je kunt brunchen, lunchen en aperitieven.

's Gravenwezelsteenweg 1, 2110 Wijnegem

Lauretta and the Nightingale

Artisanaal patissière Laura van Lauretta and the Nightingale serveert taart en koffie in haar landelijke tuin te Munkzwalm. Té landelijk voor je? Sla dan je taarten in in haar nieuwe taartenshop in hartje Gent.

Gaverbosdreef 2, 9630 Munkzwalm

Lees ook …

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen