Meest recente artikelen

5x ijsjes die geen ijsjes zijn

Minstens even verfrissend!

5x ijsjes die geen ijsjes zijn Artikel

Raar maar waar, ze bestaan: mensen die niet graag ijsjes eten. Deze vijf alternatieven zijn minstens even verfrissend. Laat die warme zomerdagen maar komen!

1 Granité

Granité bestaat uit vruchtensap, water, suiker en citroensap. Super nostalgisch als je als kind graag eens een kleurrijke slushy dronk. Maak het nog wat feestelijker door er wat alcohol aan toe te voegen. De ijsjes zullen niet gemist worden!

2 Frosé

Frosé oftewel frozen rosé is helemaal hip en perfect voor een leuke avond met vriendinnen. Maak de consistentie wat vloeibaarder en drink de frosé als een cocktail of schep hem met een lepeltje.

 

3 Fruit op een stokje

Bevroren fruit is het ideale gezonde alternatief voor een ijsje. Maak een saté van meloenbolletjes of prik een stukje watermeloen op een stokje en leg ze even in de vriezer. Wil je toch een zoete zonde? Dip dan een bevroren banaan op een stokje in wat gesmolten chocolade. Lekker!

4 IJstaart

Oké, aan dit recept komt wel ijs te pas, maar deze ijstaart kan niemand weerstaan. Ideaal voor een zomers verjaardags- of trouwfeest!

5 Bevroren pralines

Koop of maak enkele pralines met je favoriete vulling en leg ze even in de vriezer. De koude zorgt voor een verfrissende toets én iedereen kan zelf een smaakje kiezen. Je kan ook snoep- of chocoladerepen invriezen, denk maar aan marsijsjes.

Lees ook…

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen