Meest recente artikelen

BBQ uit het vuistje!

Video: De perfecte gourmet burger? Die maak je gewoon zelf!

BBQ uit het vuistje! Artikel

De zoektocht naar de smakelijkste hamburger hoeft niet altijd buitenshuis te gebeuren. Nu de zon weer daar is, is het het uitgelezen moment om je grilkunsten te oefenen en de hele familie uit te nodigen voor een heus burgerfestijn. Want met een beetje fantasie tover je in een handomdraai een lekkere volwaardige burgermaaltijd op tafel.

Het geheim van de perfecte gourmet burger zit hem in 4 dingen: een perfect gegrilde (kalfs)burger, een smakelijk sausje, een goudbruin broodje en knapperige aardappelen. Lichter en gezonder wordt het als je de klassieke frietjes vervangt door Oven Specials halve krieltjes met rode schil en rozemarijn van McCain. Toch geen fijn weer? Dan maak je die gourmet burgers toch gezellig binnen! Dankzij het aluminium schaaltje, kan je de Oven Specials rechtstreeks in de oven zetten.

Tips voor een kids special!

De leukste barbecue met kinderen, daarvoor voorzie je veel lekkers dat zo uit het vuistje kan worden gesmuld. En als je de kleintjes hun eigen burger laat samenstellen, wordt het extra spannend, avontuurlijk… en extra lekker. Met deze tips, maak je dit burgerfestijn 100% kidsproof!

  • Kinderen houden minder van sterk uitgesproken smaken. Voorzie daarom smeltkaas in de plaats van de Parmezaan, en gewone kropsla of ijsbergsla als vervanger van de rucola.
  • Laat de kinderen meehelpen terwijl de barbecue verwarmt. De rozemarijnnaaldjes afristen is een perfect kinderklusje (geef ze wel tijd genoeg)! Grotere kinderen kunnen ook tomaten en ui snijden en sla snipperen.
  • En stapelen maar! Als alles klaarstaat, laat je de kinderen zelf hun hamburger bouwen met de toppings die ze zelf lekker vinden. Leuk om te doen en nog lekkerder nadien.

Probeer ze nu met korting!

BBQ uit het vuistje! 1

Proef de Halve Krieltjes met rode schil en rozemarijn van McCain met de kortingbon. Smakelijk!

Oven Specials: Halve Krieltjes met rode schil en rozemarijn

Deze Halve Krieltjes van pure kwaliteitsaardappelen zijn al subtiel op smaak gebracht met rozemarijn en kunnen meteen (in hun aluminium bakje) de oven in. Dat gaat lekker snel en zonder moeite! In het verwarmde gerecht komt het aroma van rozemarijn optimaal tot zijn recht. De rode schil van de halve krieltjes geeft bovendien een speelse, kleurige toets aan je maaltijden.

Manger sain : quand c'est amusant, on se régale encore plus ! 1

Nog meer inspiratie om lekker met de aardappelen van McCain aan de slag te gaan, vind je hier

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen