Meest recente artikelen

Project Libelle: dé ultieme tips voor de perfecte barbecue met Gilles Draps

Alles over barbecueën met Gilles Draps

Project Libelle: dé ultieme tips voor de perfecte barbecue met Gilles Draps Artikel

Wil jij leren hoe je de ideale zomerbarbecue organiseert? Dan moet je je zeker inschrijven op deze videolessen! Barbecue-expert Gilles Draps geeft zijn ultieme tips & tricks en de origineelste recepten. Want barbecueën is zo veel meer dan alleen worstjes grillen!

Schrijf je snel in om mee te doen. Je ontvangt dan 3 x een videotutorial in je mailbox. Veel plezier, en maak er een fantastische barbecue van!

Heb jij er ook zin in gekregen?


Klik hier en schrijf je in. 

Bekijk hier de video als voorsmaakje


Dit mag je verwachten:

Video 1: Het juiste materiaal en de voorbereiding

In deze tutorial vertelt Gilles hoe je een barbecuetoestel kiest dat bij je past en welk basismateriaal je bij de hand moet hebben. Hoeveel vlees moet je voorzien en moet je het op voorhand marineren? En hoe steek je die BBQ nu makkelijk en juist aan? Al deze vragen worden in les 1 beantwoord.

Video 2: De origineelste BBQ gerechten

Gilles toont verschillende technieken waar je mee kan experimenteren op de barbecue en deelt zijn lekkerste recepten. Van gemarineerde ribbekes tot geroosterde bloemkool en de beste smashburger die je ooit gegeten zult hebben: in deze les komt er voor elk wat wils aan bod.

Video 3: Je gasten zonder stress ontvangen

Een barbecue is een echte ode aan de zomer. In deze les stoomt Gilles je volledig klaar om je gasten in de watten te leggen op een prachtige zomeravond. In deze video toont hij je enkele eenvoudige, snelle gerechtjes, zodat jij genoeg tijd kunt doorbrengen met je gasten.

Schrijf je in voor onze barbecuevideo's met Gilles Draps!

Volg onze drie unieke lessen en leer hoe je de beste barbecuegerechten klaarmaakt.

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen