Meest recente artikelen

Special guest in Libelle Lekker: Nathalie Meskens!

Even kennismaken!

Special guest in Libelle Lekker: Nathalie Meskens! Artikel

Een Libelle Lekker boordevol feelgood food van Nathalie Meskens? Ja hoor! Nathalie is deze maand onze special guest. Tijd om even kennis te maken.

Nathalie Meskens…

… dat is een vat vol energie. Actrice, presentatrice, zangeres, globetrotter en foodie. Gepassioneerd, charmant en bijzonder slank en fit, na een inspirerende zoektocht naar de manier van eten die haar de meeste energie geeft. Benieuwd wat dat dan is? In Libelle Lekker van maart 2018 ontdek je haar recepten en slank-geheimen. En je leert haar ook een beetje beter kennen.

Nathalie: "Ik kan enorm genieten van de natuur, van puurheid. Geen fancy dingen, het liefst zit ik gewoon op een klif, met iets om te eten en drinken. Hoe graag ik ook werk, ik kan ook heel goed niks doen. Ja, daar ben ik écht goed in. (lacht)"

"Op een dag voelde ik energiedips, die precies nergens vandaan kwamen. En dat had écht met mijn voeding te maken. Vandaar dat ik me erin ben gaan verdiepen. Op een bepaald moment zei een wetenschapper tegen mij: 'Je bent een heel energieke vrouw, maar je bloedwaarden zeggen het tegengestelde.' Dat wil zeggen dat ik alles op adrenaline en karakter doe. En dat kun je niet volhouden. Zo zit je snel richting burn-out. Dat wou ik niet natuurlijk. En zo is mijn boek 'Plan Boost' ontstaan."

Een volledig interview met Nathalie Meskens – én haar recepten en slankgeheimen – lees je in Libelle Lekker van maart 2018, die vanaf 1 maart in de winkel ligt.

Special guest in Libelle Lekker: Nathalie Meskens! 1

Save

Save

Save

  • Deel dit artikel
Alles over Nathalie Meskens

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen