Meest recente artikelen

Download hier de leukste brooddoosbriefjes voor je kinderen

Printable

Download hier de leukste brooddoosbriefjes voor je kinderen Artikel

Terug naar school, dat wil ook zeggen: terug lunchpakketten maken. En wat is er nu leuker voor je kind dan 's middags een lief briefje van mama in je brooddoos te vinden? Wij maakte enkele leuke brooddoosbriefjes om de lunchpauze van je kind helemaal top te maken.

Een lekker lunchpakket

Dit jaar geen saaie lunchpakketten! Met een beetje fantasie tover je een saaie boterham met kaas of salami om tot een geweldig kunstwerkje. Hier vind je inspiratie voor lekker zotte bokes. Wil je écht iets origineel? Maak dan eens een bentobox: een Japanse manier om je lunchbox in te delen waarbij de lunch verdeelt in vakjes door stapeltjes te maken. Je maakt het schattig met leuke vormpjes, enzovoort. Hier lees je er alles over. En natuurlijk mag er ook geen lekker drankje ontbreken! Geef geen frisdrank maar ga voor zelfgemaakt gearomatiseerd water, fruit- en groentensapjes.

Meer tips voor een geweldige lunchbox vind je hier.

De brooddoosbriefjes

Wanneer het lunchpakket klaar is, moet je er enkel nog een leuk briefje aan toevoegen. Wij maakten enkele lieve, mooie briefjes voor jou, die jij enkel nog hoeft te downloaden. Zo doe je het.

  1. Klik hier of op de afbeelding hieronder om de brooddoosbriefjes te downloaden.
  2. Print ze, knip ze uit en steek ze in de brooddoos van jouw kleine kapoen.

Auto Draft 125

Klik hier om de brooddoosbriefjes te downloaden. 

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen