Meest recente artikelen

In 10 stappen naar je eerste dinnle

Organiseer je feestje via onze nieuwste tool

In 10 stappen naar je eerste dinnle Artikel

Hou je van feestjes? Dat treft, wij ook! Om je te helpen bij de organisatie ervan, ontwikkelden we dinnle: een online planningstool voor etentjes die je bovendien menu-inspiratie geeft. Probeer het nu uit!

Stap 1: ga naar dinnle

Je vindt dinnle in de linkerkolom van onze website: klik op het icoon dat lijkt op een hartje: In 10 stappen naar je eerste dinnle 1. Dinnle werkt het makkelijkst als je vooraf al ingelogd bent op onze website (rechts bovenaan, waar Inloggen staat).

Stap 2: kies een datum

Begin met het allerbelangrijkste: check je agenda om te kijken wanneer jij zelf kunt, en duid deze datums aan in dinnle. Zijn er meerdere mogelijkheden? Selecteer dan verschillende data, je gasten kunnen straks aanduiden wat past voor hen. Je kunt ook het tijdstip ingeven. Wil je je gasten laten kiezen tussen meerdere tijdstippen op één dag? Klik dan op het plusje.

Stap 3: kies een thema

Het unieke van onze dinnle? Wij geven je inspiratie voor je etentje! Duid de thema’s aan die jou gepast en lekker lijken, en laat je gasten mee kiezen voor hun favoriete thema. Straks krijg jij voor het thema dat de meeste stemmen kreeg, recepten in je mailbox. Wil je liever zelf beslissen wat er op tafel komt? Geen probleem, dat kan ook. Vraag je gasten ook naar hun voorkeur: vis, vlees of veggie.

Stap 4: kies een naam voor je event

Want dinnle ga je al snel zo handig vinden, dat je het vaker gaat gebruiken. Door een naam te kiezen kun je je dinnle straks beter beheren.

Stap 5: nodig je gasten uit met een leuk tekstje

Vul je naam in, je e-mailadres (zodat je gasten kunnen antwoorden op je uitnodiging), de locatie van het etentje en een korte beschrijving. Helemaal klaar!

Stap 6: klik op ‘dinnle aanmaken’

Mocht je toch iets vergeten zijn, dan zie je dat hier onderaan.

Stap 7: nodig nu je gasten uit

Dat gaat heel eenvoudig: automatisch via mail, via Facebook, via Whatsapp op je smartphone of door de link te kopiëren en in je eigen mail- of messaging programma te plakken.

Stap 8: even afwachten

Via de gegevens die je via mail krijgt doorgestuurd, kun je makkelijk volgen wie van je vrienden wanneer kan, en wat zijn of haar voorkeuren zijn. Ook als je zelf nog iets aan je uitnodiging wilt veranderen (een van de datums lukt bijvoorbeeld toch niet meer), dan kan dat.

Stap 9: kies de definitieve datum

Hebben al je gasten je dinnle uitnodiging beantwoord? Dan kun jij de definitieve datum en thema kiezen. Datum en uur kun je eenvoudig aan je gasten laten weten.

Stap 10: inspiratie van Libelle Lekker!

Nu kan de voorpret écht beginnen! We bezorgen je recepten voor het uitgekozen thema.

En dan: feesten maar!

Vergeet je niet de leukste foto’s van je feestje met ons te delen op Facebook of Instagram, met #dinnle en #libellelekker? Zo kunnen wij ook een beetje meevieren.

In 10 stappen naar je eerste dinnle

 

 

Save

Save

Save

Save

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen